Dresslink Alışverişim - 3

   Merhaba, bir süredir taslaklarda bekleyen kısa bir alışveriş yazısı ile karşınızdayım bugün. Dresslink 'ten aldığım iki parça ürün ve ürün yorumlarıma yer vermek istiyorum. Siteden alışveriş yapmayı düşünenler için daha önceki Dresslink alışveriş yazılarımdan farklı olarak değişen kargodan da bahsedeceğim.




Daha önceki alışverişlerimde alışveriş tutarı normalden daha düşük gösterilmiş olsalar da, bu alışverişimde tutar aldığım ürünlerin türleri ile birlikte tam olarak paketin üzerine yazılmıştı.

Bu yeni durumda paketin gümrüğe takılmaması için, Dresslink 'ten alışveriş yaparken 100 dolar (75 euro) kargo sınırını geçmemek ve kozmetik ürün almamak gerekiyor.









Kazayağı Desenli Çanta: Sitede gösterilen zarif çanta ile alakası olmayan, neredeyse kartondan bir çanta. Kumaş kısmı iplik iplik dökülüyor, zinciri ise kopmaya meyilli. Kullanamadım bile. Ben aldığımda şu anki fiyatın yarısıydı ancak yine de üzüldüm verdiğime. Puanım: 1/5

Çiçekli Şapka: Kumaşının pamuksu olmaması rahatsız edici olsa da, fotoğrafta gösterilen ürünün aynısının gelmesini ve üzerindeki çiçek desenlerini sevdim. Puanım: 3/5



   Dresslink 'ten yaptığım son alışveriş bu şekildeydi. Her ne kadar kargo ücreti ürün tutarından fazla olsa da çoğu ürün diğer pek çok Çin menşeili sitelerden daha ucuza geliyor. Sorunsuz bir alışveriş deneyimi için, alışverişinizi yaparken yazının başında da söylediğim gibi yurt dışı yasağına göre belirtilmiş olan miktarı geçmemenizi önerir ve yaklaşık 20 günlük kargo sürecini göz önünde bulundurmanızı hatırlatırım.

   Dresslink 'ten yaptığım önceki alışverişlerim için;
*Dresslink Alışverişim - 1
*Dresslink Alışverişim - 2

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın.

2 yorum: