İnceleme: Maybelline Eyestudio Lasting Drama Jel Eyeliner 06 Black Pink Diamonds

   Geçtiğimiz günlerde yaz ayları için allık olarak Benefit Rockateur 'u önermiştim. Bugün ise siyah eyelinerdan sıkılanlar için henüz kış gelmeden kullanabilecekleri müthiş bir üründen bahsedeceğim.

   İlk eyelinerım olan Maybelline'in jel eyelinerını bir Gratis indiriminde almıştım. Daha önce hiç kullanmadığım için süremezsem diye korkmuş, hatta son ana kadar almak konusunda kararsız kalmıştım. Ama sonra iyi ki almışım dedim!

   Her gün kullandığınız siyah eyelinerdan sıkıldıysanız ve renk oyunlarını seviyorsanız bu ürün tam sizlik!



Maybelline Eyestudio Lasting Drama Jel Eyeliner 06 Black Pink Diamonds, buzlu cam ambalajda, yanında ince uçlu bir eyeliner fırçası ile birlikte satılıyor. Bu fırça ile eyeliner istenilen incelikte uygulanabiliyor ancak fırça kuyruklu eyeliner çekmek için yetersiz kalıyor. Kuyruk kısmında kesik uçlu eyeliner fırçasından yararlanılabilir.


Ürün, kavonoz içerisindeyken kızıl /mürdüm ışıltılar içeren siyah bir eyeliner gibi duruyor.

Bu ışıltılar flaşlı çekimlerde daha da yoğun bir şekilde görünüyor.

   Maybelline Eyestudio Lasting Drama Jel Eyeliner 06 Black Pink Diamonds, kesinlikle akma bulaşma yapmıyor. Kalıcılığı çok iyi; sabah uyguladıktan 8 saat sonra bile silinmeden duruyor.



   Maybelline Eyestudio Lasting Drama Jel Eyeliner 06 Black Pink Diamonds, güneşli günlerde kullanıldığında içerisindeki ışıltıları güzelce yansıtıyor ancak kapalı havalarda bu ışıltılar siyah rengi kırıp, eyelinerı füme rengi gösteriyor.


Puanım;
   Gratis, Watsons, Rossmann gibi drugstorelarda ve online mağazalarda yaklaşık 25 TL 'ye bulabileceğiniz bu eyelinerı herkese öneririm.

   Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder