İnceleme: Giovanni 2Chic Avokado ve Zeytinyağı Özlü Ultra Nem Sağlayan Elektriklenmeyi Önleyici Bakım Serumu

   Yıllar önce saçlarım kuru ve kabarıkken saç bakımı benim için en önemli şeylerden biriydi. Onlarca saç bakım ürününü su gibi tüketiyordum ve kimi hiçbir işe yaramazken kimi bir nebze tatmin ediyordu beni.
   Son bir yıldır eskisi kadar kabarık ya da kuru değil saçlarım (maşallah diyelim) ancak saç bakım ürün pazarını merak ettiğim için yeni ürünler denemeye devam ediyorum. Bloglarda övüldüğünü gördüğüm Giovanni 2 Chic Avocado & Olive Oil Ultra Moist Super Potion Anti-Frizz Binding Serum (Avokado ve Zeytinyağı Özlü Ultra Nem Sağlayan Süper İksir Elektriklenmeyi Önleyici Bakım Serumu) da elimdeki saç serumu bittiği zaman Gratis indirimlerinden birinde, denemek ve düşüncelerimi sizinle paylaşmak için aldığım ürünlerden biri oldu. Bugünkü inceleme yazısını da bu ürün oluşturuyor. Ancak ismi çok uzun, bu sebeple yazı içerisinde bundan sonra kendisinden sadece markasının adıyla yani Giovanni olarak bahsedeceğim.

   Giovanni; yeşil, ince ve uzun bir ambalaj içerisinde satışa sunuluyor. Sadece 53 ml ancak az bir miktar gibi göründüğüne bakmayın, gayet uzun süre idare ediyor.

   Her saç serumunda olduğu gibi Giovanni de "durulanmaz" yani uygulama sonrası saçlarınızı yıkamamalısınız. "Diplere uygulanmaz" saç derisinin nefes almasını önleyeceği ve saçınızın çok çabuk yağlanmasına neden olduğu için saçlarınızın kulak hizası ve daha aşağısına kullanmanız için uygundur.



   Giovanni, pompalı bir şişede ve kapağı çevirerek pompanın işlevini durdurabiliyorsunuz ancak çevirme kilit mekanizması çok sağlam değil. Seyahat sırasında yanınızda götürecekseniz bir poşet içerisinde taşımanızda fayda var.

    Benim saçlarım; gür, orta uzunlukta, boyasız ve düzensiz dalgalı. Yapacağım yorumlar da kendi saç tipim için geçerli, siz kullandıktan sonra benimkilerden farklı yorumlarda bulunabilirsiniz elbette.



   Ürünü elime 5 pompa kadar (Saçlarım gür olduğu için bu kadar kullanıyorum, normalde 3 pompa yeterli olacaktır.) sıktıktan sonra elimde hafifçe ısıtıp -nemli saçlarımda- saç uçlarıma yoğun olmak üzere boyun hizama kadar uygulayarak kullandım.


İçerik Listesi;
Dimethicone, Amodimethicone, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Fragrance, *Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Litchi (Lychee) Chinensis Fruit Extract, *Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, *Chenopodium Quinoa Flower/Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, *Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
USDA Certified Organic %100 Vegetarian Ingredients

Olumsuz yanları;
-İçeriğinde en üst sırada silikon (dimetikon) yer alıyor yani serum için silikon bazlı demek doğru olur. Ve bu silikon, serumu elime sıktığımda kendisini fazlasıyla hissettiriyor. Bunu çok sağlıklı bulmuyorum.
-Şişenin arkasındaki açıklama;

   Nasıl ama? Bu vaadlerinin hepsini gerçekleştirse başka hangi saç bakım ürününe ihtiyacımız olur ki? Ancak tecrübeyle sabittir ki; bir ürünün tanıtımı bu kadar abartılı olduğunda çoğunlukla hiçbir görevi yerine getiremiyor oluyor. Giovanni de bir istisna olmadı.

-Saçlarım çok kabarık olmadığı halde elektriklenmeyi veya kabarmayı gidermedi.
-Parlaklık verdiğini söyleyemem. Şu ana kadar bu amaçla kullandığım en vasat saç serumu hatta. Silikon bazlı olduğu halde farkedilir bir parlaklık vermemesine şaşırdım.
-Tam olarak hatırlamasam da 20 TL civarında bir fiyatı var, bu fiyata alınabilecek pek çok saç yağı ve serumu bulunmakta.
-Giovanni markası sadece Gratis 'te satılıyor.


Hiç mi olumlu yanı yok derseniz;
+Hayvanlar üzerinde test yapmıyorlar.
+Çok hafif ve hoş bir kokusu var.
+Saçı ağırlaştırmıyor.


Puanım:

Benim için sıradan ile işlevsiz arasında bir serum oldu. Tekrar almam.

   Almayı düşünürseniz indirimde almanızı tavsiye ederim. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!
Devamını Gör

KAPANDI: Doğum Günü Çekilişim!

   Merhaba! Bugün benim doğum günüm ve bunun şerefine çekiliş başlatmak istedim.

   Çekilişteki ürünlerin çoğu Türkiye 'de bulunmayan ancak yurt dışında kullananların bayıldığı ürünler. Online yurt dışı alışverişlerim ya da Avrupa seyahatim sırasında sizler için aldığım ürünlerle bir çekiliş düzenlemek istedim. Toplamda 20 ürün ve 20 tester içeren çekilişim nihayet hazır!

   Hediyelerimi sıradan bir kargo poşeti içerisinde göndermektense yazın kullanmaktan zevk alacağınızı düşündüğüm Chanel oje şişesi şeklinde çanta içerisinde göndereceğim! Ve çekilişi kazanacak kişi bir çanta dolusu hediyeye sahip olacak.

Çekiliş için seçtiğim ürünler; 

*Ebelin Yelpaze Fırça

*MUA Allık Lolly

*Bebe Young Care Mattierende (Matlaştırıcı) Cilt Bakım Kremi

*Balea Çift Fazlı Makyaj Temizleyici

*Totes Meer Kırışıklıklara Karşı Maske

*Purederm Canlandırıcı Cilt Bakım Kürü

*MUA Luxe London Velvet Lip Lacquer Funk

*Pastel Magic Gloss

*Essence Lipliner 05 Soft Berry

*Oriflame Very Me Yeşil Maskara 3,5 ml

*MAC Studio Just Jewels Oje

*Isana Deostick Sensitiv

*Watsons Mini Islak Mendil Meyve Kokulu

*Paris Eyfel Anahtarlık

*P2 Volume Gloss 010 Little Princess Oje

*Eva Rose Dondurma Oje 73 Numara

*Bebe ZartCreme

ve

*Catrice Liquid Metal Eyeshadow 030 We are The Champagnes

*Catrice Liquid Metal Eyeshadow 020 Gold n' Roses

ve içlerinde Missha, Cyrene, Skin79, Etude House, Eyüp Sabri Tuncer, Avon ve Flormar 'ın testerlarının bulunduğu 20 farklı tester.


-Görsel çantayı satın aldığım sayfadan alınmıştır.-

Çantadan sizler için alırken kendime de bir tane aldım ve severek kullanıyorum ^_^

Peki bu hediyelere sahip olmak için neler yapmanız gerekiyor?

Zorunlu şartlar;
*Blogumun GFC 'den takipçisi olmanız ve takip ettiğiniz adınız ile birlikte size ulaşabileceğim aktif email adresinizi yorum kısmına yazmanız gerekiyor.

Ayrıca
Instagram hesabımı takip ederseniz +1,
Facebook 'dan çekilişi paylaşırsanız +1,
Google+ takip ederseniz +1,
Blogunuzda ilk fotoğraf ile birlikte post halinde paylaşırsanız +3 kazanacaksınız.

*Ek hakları yerine getirenler yorumlarına paylaşım linklerini ve takip ettikleri kullanıcı adlarını bırakmayı unutmasın. Ve hesabınızın herkese açık olması gerekmekte. Aksi takdirde ek haklar geçerli olmayacaktır. Çekiliş için açılmış blog sahiplerine ek hak verilmeyecektir.

   Ek hakların tümünü yerine getirerek katılırsanız 7 katılım katılım hakkı kazanmış olacaksınız.

*Hesaplar düzenli kontrol edilecek, takipten çıkanlar, yaptığı paylaşımları kaldıranların ek hakları silinecektir.

*Çekilişe birden fazla yorum yazmayın, geçersiz sayılır.
*Yurt dışına gönderim yoktur ve kargo ücreti bana aittir.

   Çekiliş 19 Haziran 20.00 'de sona erecektir. Bir aksilik olmazsa 3 gün içerisinde de kazananı belirleyip kargosunu göndereceğim.

Herkese bol şans!
Devamını Gör

Gratis Alışverişim - 3

   Merhaba, öncelikle başta benim güzeller güzeli annemin ve daha sonra tüm annelerin Anneler Günü 'nü kutluyorum.
   Anneler Günü dolayısıyla kozmetikten kıyafete pek çok mağazada indirimler yapıldı.
   Hem Sevgililer Günü hem de Kadınlar Günü indirimini boş geçtiğim için bu sefer inanın bana kendimi tutamadım. Gratis 'e girdiğimde gözüm döndü. Önce kendime 75 TL 'lik bir hedef koydum; Gratis kart sahiplerine "75 TL harca 25 TL puan hediye" kampanyasını gördüğüm zaman. Sonra kredi kartım 100 TL 'ye 10 TL bonus veriyor diye, kendime koyduğum hedefi 100 TL 'ye çıkardım ve sepetimdekilerle kasaya gelip 140 TL tuttuğunu duyunca; yani ilk planımın 2 katı harcadığımı görünce... Eh, ne yapalım; oldu bir kere. ^_^

   Aldıklarımın hepsi bu kadarcıktı, biraz daha yakından bakalım;


Gosh Catchy Eyes Maskara: Bir maskarayı 3 aydan fazla kullanmadığım için sık sık maskara değiştiriyorum. Elimdekinin ömrü kısa süre sonra bitecek. Maskara her daim ihtiyaç. Fiyatı: 13,25 TL
Essence Dudak Kalemi: İndirim yoktu ama uzun süredir denemek istiyordum. Red Blush rengini kendime, Soft Berry rengini ise haftaya başlatmayı düşündüğüm çekilişime eklemek için aldım.
Oral-B 3 Boyutlu Beyazlık 1+1 Diş Fırçası: Annemle kardeşime yeni diş fırçası alma zamanı gelmişti; bakalım sevecekler mi? Fiyatı: 7,90 TL
Real Techniques Allık Fırçası: Aylardır bu fırçayı arıyorum ama inat ettim indirimde alacağım diye. Neyse ki %30 indirime girdi de aldım. Umarım severim ben de. Fiyatı: 27,75 TL
Orkid Infinity Gece x3: 11,90 TL 'den 6,90 'a indiğini görünce hemen stokladım.
Nivea Baby Fresh&Pure Bebek Mendili Islak: Cildim için kullandığım ıslak mendil bitmişti, tercihim Nivea 'dan yana oldu.



Purederm Botanical Choice Clean & Bright Oxygen Bubble Mask Blueberry ve Andrea Face Spa Gözenek Sıkılaştırıcı Çamur Maskesi: İkisi de severek uyguladığım tek kullanımlık maskelerden. Bunları da stokladığıma göre artık 2016 yılına kadar maske almasam iyi olur ^_^ Purederm maskenin tanesi 1,50 TL, Andrea maskenin tanesi 1,95 TL



Cala Makyaj Temizleme Mendili Aloe Vera: Bloglarda methini çok duyduğum bir ürün aslında elimde iki tane makyaj temizleme mendili vardı ama yine de dayanamadım. Fiyatı: 2,50 TL
Purederm Botanical Choice Ultra Onarıcı Ayak Maskesi Kayısı x2: Bu tarz ayak ve el maskelerini hep çok merak etmişimdir. Bir tanesini kendime bir tanesini de anneme aldım; anneler gününde anne kız keyif yapalım diye. Adet fiyatı: 4,50 TL
Purederm Canlandırıcı Cilt Bakım Kürü: Bu maskeyi ilk defa gördüğüm ve değişik geldiği için çekilişime eklemek istedim.
L'action Dudak Dolgunlaştırıcısı: Alırken aklımdan tam olarak ne geçiyordu acaba? Fiyatı: 11,90 TL
Vaseline Nemlendirici Sprey Krem: İlk çıktığından beri almak istiyordum. Şu an kullandığım vücut nemlendiricisi bitince hemen deneyeceğim. Fiyatı: 13,75 TL
Eklips Nemlendirici Eldiven: Annemin elleri şu aralar kuruyor nedense ve denemesi için bu eldiveni aldım. Fiyatı: 5,90 TL

   Evet, Gratis 'ten yaptığım alışveriş bu şekildeydi. Rossman ve Watsons 'ın yaptığı indirimler ise dikkatimi çekmediği için bir şey almadım. Peki siz indirimde neler aldınız?

   Annelerimizi bir gün değil, her gün mutlu etmek dileğiyle.Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!
Devamını Gör

İnceleme: Wet n Wild Color Icon Eyeshadow Trio Sweet As Candy

   Yazılarımda sürekli 2014 yılı benim için far paleti yılı oldu diyorum ama onları sizinle paylaşmıyordum. Hazır Gratis Wet n  Wild ürünlerinde de indirim yapmışken Wet  n Wild Color Icon Eyeshadow Trio Sweet As Candy 'i tanıtarak elimdeki far paletlerini göstermeye başlamış olayım.

   Wet n Wild markası Gratis 'e geldiği zaman aldığım ilk ürün bu üçlü far paleti olmuştu. Adında da yazdığı gibi "şeker gibi tatlı" bir palet.
 


   Ambalajı kaliteli değil ve açmak için tırnağınızı feda etmeniz an meselesi. Kapağın şeffaf olması renkleri görebilmeniz açısından bir artı olsa da içerideki toz halde saçılmış far görüntüsü çok hoş değil.
   İçerisinden bir sünger aplikatör ve bir mini fırça çıkıyor. Her ikisini de kullanmadım.
   Paletin küçük olması ise çantaya at çık kolaylığı sağlıyor.



   Paletteki farların özel isimleri yok. Farların üzerinde gözün hangi bölgesine uygulanması gerektiği ile ilgili birer kelime ve ambalajın arkasında bu bölgeler gösterilmiş. Göz makyajına yeni başlayanlar için kolaylık sağlayabilir bu gösterim. Elbette yapacağınız makyajı hayal gücünüze de bırakabilirsiniz.


Sweet as Candy, günlük makyajlar için daha uygun renklere sahip bir palet.

*Browbone: İnci beyazı ile kırık beyaz karışımı, göz pınarları ve kaş altı aydınlatması için uygun bir renk, fazla kullanılırsa doğallıktan uzak bir görünüm ortaya çıkabilir.
*Crease: Bronz bir açık kahve, gözün katlanma bölgesi için kullanıma uygun; ancak frosty yapıda olduğu için kaş doldurmak için uygun olmadığını düşünüyorum.
*Eyelid: Pembe, tatlı bir pembe. Göz kapağına uygulamak için uygun. Yine de tüm göz kapağına sürdüğünüzde Heidi gibi görünebilirsiniz.




Flaşlı


Flaşsız

   Farların yapıları yumuşak, sürümü kolay ancak az da olsa tozutma yapıyor.

   Paleti alma nedenim içerisindeki pembe renkti. Işıltılı farlara bayılıyorum ancak bu paletle farkettim ki "frosty" görüntüyü hiç sevmiyorum. Bu nedenle maalesef benim kullanabileceğim bir palet değil. Kullanması için küçük kuzenime vereceğim.

   Pek çok blogda ve vlogda Wet n Wild paletleri hakkında beğeni dolu yorumlar okuyorum, benim elimdeki tek Wet n Wild paleti bu, ancak aşık olanacak bir yanını bulamadım.

   Satın almak isterseniz Gratis 'te indirimsiz 14,95 TL 'ye bulabilirsiniz.

   Fiyat / performans olarak değerlendirdiğimde bu fiyata sahip olabileceğiniz pek çok far var, örneğin Mua markasına ait olanlar. Ancak yurt dışı online alışverişe sıcak bakmıyorsanız Wet n Wild standlarına göz gezdirebilirsiniz, üçlü far paletleri arasından Walking on the Eggshells 'i önerebilirim.

   İndirimde istediğimiz her şeyi bulabilmek ümidiyle...Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!
Devamını Gör

Oje Dosyası: Pembe

   Merhaba, oje dosyası yazı dizimin 4. postu sizlerle. Oje kâsemdeki ojeleri renklerine göre ayırdım ve en çok pembe oje çıktı. Bugün sizlere tam 11 oje tanıtacağım, başlayalım bakalım;

*Catherine Arley Silky Touch 25, sedefli açık bir pembe. Her sedefli ojede olduğu gibi fırça izi kaçınılmaz. Çok seyrek kullandığımı söyleyebilirim. Aşağıdaki swatclarda da görebileceğiniz gibi tek katta neredeyse renk vermiyor.

*Pastel 54, her ne kadar french oje için biçilmiş kaftan sanılsa da tırnakta bulanık, dalgalı duruyor. Bu görüntüden uzaklaşmak için üç kat uyguluyorum ama ojenin garip, süt gibi bir yapısı var, sevemedim bir türlü.

*Pastel 116, yapısı çok kremsi ve kuruması çok zor. Yine de, bence tam bir pazartesi ojesi.

*Flormar Supershine 29, şeker pembesi rengi ile tam bir bahar - yaz ojesi. Bayılıyorum rengine ama kalıcılığı iyi değil. Tırnağımdaki duruşunu görmek isterseniz şuraya bakabilirsiniz.

*Catherine Arley Silky Touch 710, gümüş simleri olan çingene pembesi bir oje. Aldığımda çok sık kullandım ama sonra elim gitmedi bir daha. Filtreli de olsa tırnaklarımda şu şekilde duruyor.

*Clinique Cosmo Chic, bir yıldır benimle ve pembe ojelerimi yazmaya karar verene kadar hiç sürmemiştim. Son günlerde bir çok kez kullandım ve oje hakkında düşünce sahibi oldum. Koyu pembe gül rengine benzetiyorum. Çok güzel bir rengi var ama dayanıklılığı çok kötü. Ayrı olarak satılmıyor, Party Favours setinin içinden çıkmıştı.

*China Glaze Material Girl, Eye Candy serisinden pembe renkte sim ve pul içeren bir oje. Çıkarması zor olduğu için çoğunlukla şuradaki gibi tek parmağıma uygulamayı tercih ediyorum. Ama böyle uygulaması da çok güzel duruyor.

*Essie Knockout Pout, aşkıım, canıım, bir taneem! Yapısına da, rengine de aşığım. Bakın ne kadar da güzel! Keşke Essie Türkiye 'den çekilmeseydi.

*O.P.I Dutch Tulips, Hollanda lalelerinden esinlenmiş koyu bir pembe. Hatta bazı ışıklarda şişedeki rengin kırmızı olduğunu düşünebilirsiniz. Çok sevdiğim bir pembe tonu olmasa da mini boyu sebebiyle tatillerde çantamdan çıkmayacaktır.

*Flormar 320 Rose Taboo, nedense Chanel April 'ı andırdığından benim için bir nevi Nisan ojesiydi. Ancak sonbahara da çok yakışıyor. Tırnaklarımdaki duruşu şu şekilde.

*A'pieu Glow PP 02, asla inanmazdım mikro simlere sahip bir ojenin hem kolay temizleneceğini hem de tek katta tamamen opak olacağını. Oje sürmek için çok kısıtlı zamanım varsa kullandığım en güzel ve elleri en bakımlı gösteren renklerden biri. İyi ki de almışım, iyi ki de bu oje için tutturmuşum. Tek eksisi, eğer tırnak üzerine baz kat uygulamadan direk bu ojeyi sürerseniz, çıkardıktan sonra sapsarı tırnaklarla karşılaşmanız kaçınılmazdır.

Ojelerin swatchları karışmasın diye numaralandırdım;
Flaşsız

Flaşlı

*Tüm swatchlar ojelerin tek kat uygulanması ile elde edildi.

   A'pieu Glow PP 02 ve Pastel ojelerin fırçaları geniş, diğerleri ise ince fırçalı. Ama Pastel 'in yassı olmak yerine yuvarlak bir biçim verilmiş kalın fırçalarıyla oje sürmekten memnun değilim. Ve nedense diğer kalın fırçalı Essie ojelerimin aksine Essie Knockout Pout 'un fırçası ince.

   Pembe ojelerim arasında en sevdiklerim; Essie Knockout Pout ve A'pieu Glow Nail Touch PP 02 oldu. Catherine Arley Silky Touch 25Pastel 54Pastel 116Catherine Arley Silky Touch 710 ve China Glaze Material Girl 'i ise oje kâsemden çıkardım.

   Madem 5 ojemden vazgeçtim ben de kendime 5 pembe ojelik istiyorum listesi yapabilirim; Essie Pink Parka, Essie Need a Vacation, Lime Crime Parfait Day, Morgan Taylor New Romance ve Mua Natural Days 'i ilerleyen günlerde almak istiyorum.

   Sizin pembe ojeler hakkında söyleyecekleriniz var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!
Devamını Gör

Dresslink Alışverişim - 2

   Merhaba! Bugün sizlere Dresslink 'ten yaptığım ikinci alışverişimden bahsedeceğim. Dresslink nedir diye soranları ilk alışveriş yazıma alayım.

Aldıklarımı sizlere göstereceğim ve yorumlayacağım ki bu ürünleri almak isteyenler fikir sahibi olabilsin.



Paketin üzerinde Legging ( Tayt ) yazıyor ve alışveriş yaptığım tutarın yarısını yazmışlar.


 Aldığım her ürün ayrı ayrı poşetlenmiş.


 Eve döner dönmez bayıldığım bu iki ürünü fotoğrafladım ^_^

Aldığım ürünlere yakından bakalım;

Mor Şal: Dresslink 'ten yaptığım ilk alışverişten sonra fikir edinmek amaçlı internette Dresslink 'ten alışveriş yapanların blog sitelerine ve youtube kanallarına bakıyordum. Sebibebi 'nin alışveriş videosunu izlerken şala bayıldım ve sepete attığım ilk ürün bu oldu. Desen olarak Asos alışverişimde aldığım yeşil şalıma benziyor. Puanım: 5/5

Pileli Mini Etek: Bu eteği alacağıma son ana kadar emin değildim. Boyunun çok kısa olacağından korkuyordum açıkçası. Dolabımda birkaç süper mini eteğim var ancak bu sayıyı şimdilik arttırmayı planlamıyorum çünkü giyeceğim mekanlar çok kısıtlı. Son anda "Aman, ne olursa olsun" diyerek sepetime attım ve neyse ki süper mini bir etek gibi durmadı. Yaz aylarında giyeceğim incecik efil efil bir eteğim olmuş oldu. Kumaşı naylonumsu olduğu için bir puan kırarak 4/5 veriyorum. Bir sürü deseniyle siz de kendi zevkinize uygun olanı alabilirsiniz.

Siyah Panço: İyi ki almışım dedirten çok zarif ve serin bahar havalarında bol bol giydiğim pançom. Kumaşı top top olmaya yatkın bu yüzden sert çanta askıları ile zedelememenizi öneririm. Bunun başına bir şey gelirse yenisini kesinlikle alırım. Puanım: 4/5

Siyah ve Beyaz Futbol Çorabı:  Kısa spor eteklerimle giymek için aldım evde denediğim kombinlerimin başarılı olduğunu söyleyebilirim. Siyahı mı beyazı mı alsam karar veremediğimden ikisini de sepete ekledim ^_^ Puanım: 4/5

Diz üstü Siyah Çorap: Henüz denemediğim için değerlendirmeye yapamayacağım. İki Dresslink alışverişimde de uzun çoraplar aldığımı görüyorsunuz, evet, ne yapayım diz üstü çorapları seviyorum!

Yaklaşık 90 TL 'ye yukarıda gösterdiğim ürünleri almış oldum.

Site değerlendirmesini bir önceki alışveriş yazımdan geçiriyorum;

   *Alışveriş yapmadan önce sitenin eklediği görsellere değil varsa yorumlara ve kullanıcıların eklediği fotoğraflara bakmanızı tavsiye ederim. Bu şekilde hayal kırıklığına uğramazsınız.
   *Sitenin Türkçe dil seçeneği var ancak Google Translate gibi bir çeviri sitesi yardımıyla çevirilmiş. Hiç İngilizceniz yoksa tercih edebilirsiniz.
   *Makyaj malzemeleri ve fırçaları Çin 'den geldiği için size önermeyeceğim ama aksesuarlar başta olmak üzere kıyafetleri önerebilirim.
   *Benim paketimin üzerinde gerçek tutar olan 38 $ yerine 19 $ yazılmış. Kozmetik ürün olmadığı için geçerli olan tek kargo yasağı 100 $ 'ı geçmemek. Bu riski alıp almamak size kalmış.
   *Paket yaklaşık 20 günde geldi. Bu normalde uzun ama Çin 'den gelen ürünler için sıradan bir bekleme süresi.
   *Eklediğiniz ürüne göre kargo fiyatı artıyor. Ben aldığım ürünlere 16,95 $ kargo ödedim. Kargo ücreti neredeyse aldığım ürünlerin tutarı kadar...

   Benim alışverişim bu kadardı. Şimdi bir iki ay kadar Dresslink 'ten alışveriş yapmaya ara verip diğer sitelere şans verme zamanı. Sormak istediğiniz bir şey olursa yazmaktan çekinmeyin. Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!
Devamını Gör

Bitenler ve Çöpe Gidenler - 21

   Selamlar, bugün Nisan ayında bitirdiğim üç beş parça ürünü sizlere göstereceğim. Bitenler azıcık olduğu için bir an önce başlayalım;

Mizon Aqua-Bank Water Max Aqua Gel Cream: Su yapılı çok ama çok güzel bir nemlendirici. Yağlı ciltlilere kesinlikle öneririm. Belki ben de yazın tam boyunu alabilirim.
Innisfree Green Barley Yüz Temizleme Süngeri: Roseroseshop alışverişimde aldığım Innisfree setinin içinden çıkmıştı. Kullanmadan önce konjac süngeri gibi bir yapısı olduğunu düşünmüştüm, sonra farkettim ki bulaşık süngerinin yeşil kısmı gibi bir şey. Çizdi yüzümü! Yüzünü kazımak isteyen herkese öneririm! Doğru çöpe!
Pure Beauty Pomegranate Nar Özlü Anti Oksidan Göz Çevresi Maskesi: İlk kullanım için bir şey anlayamadım. Elimde birkaç paket daha var. Onları da deneyimledikten sonra yazımı güncelleyebilirim.
Diş Fırçası: Dudaklarıma peeling ve masaj yapmak için kullanıyordum. Her ne kadar her kullanımdan sonra yıkasam da uzun süredir benimle, artık çöpe gidiyor. Anneler gününde ağız bakım ürünlerinde indirim olursa sert bir diş fırçası alacağım yerine.



Neutrogena Deep Clean Makyaj Temizleme Mendili: Seveni çok ama benim için sıradan bir ürün oldu. Bir daha almam.
Neutrogena Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: Hakkındaki yorumlarımı okumak isterseniz başlığa tıklayabilirsiniz.
Avon Naturals Lily and Gardenia Vücut Spreyi: İkinci şişemi bitirdim, baskın alkol kokusundan dolayı bir daha tercih etmeyeceğim bir ürün oldu. Son zamanlarda oda spreyi olarak kullandım.
Balmy Mucize Eldiven: Seyahatim sırasında yanıma aldığıma en sevindiğim ürünlerden biri. İnanılmaz kolaylık sağlıyor. Yedeği yoksa en kısa zamanda bana Gratis yolu gözüktü demektir.



Etude House Sweet Recipe Baby Choux Baz #01 Mint Choux: Kızarıklıklar için mükemmel bir makyaj bazı. Ayrıntılı yazımı okumak istiyorsanız başlığa tıklayabilirsiniz.
Emily Göz Kalemi 119: Annem severek kullandı, ucu gövdesinden çıktığı için çöpe gidiyor.
Rival de Loop Automatic Eyeliner 01 White: Göz içlerimi aydınlatmak için her ne kadar ten rengi göz kalemi kullanmayı tercih etsem de daha keskin makyajlarda kullanmak amacıyla beyaz renkli bu göz kalemini aldım. Ancak inanılmaz sert bir ucu var, bir iki kez kullanabildim sadece. Başka markalara bakabilirim.
Missha Signature Complexion Coordinating B.B Cream SPF43/ PA+++: Şu ana kadar denediğim en güzel bb krem. Eğer bb krem arayışındaysanız ve Missha Perfect Cover 'lardan daha iyisini arıyorsanız bir göz atmanızı öneririm. Ten rengime tam uymadığı için ben tam boyunu alamayacağım maalesef :/
Lip Smacker Fanta Orange: Bildiğiniz Fanta tadlı bu dudak kremi uzun zamandır benimleydi. Tarihi geçtiği için çöpe gidiyor, denemek istediğim pek çok dudak kremi olduğu için yeniden almam.


Uni Wipes Travel Pack: Bebek temizleme mendillerini çok üşendiğim günlerde yüzümü temizlemek için kullanıyorum. Sıradan bir mendildi diyebilirim. Parfümünü fazla bulduğum için bir daha almam.
StopEver Lady Comfort Isıtıcı Ped: Vazgeçilmezlerimden.
Selpak Çiçek Kokulu: Mis gibi kokuyor, arada alabilirim.
Signal Ekstra Soft Diş Fırçası: Diş fırçamı değiştirme zamanı gelmişti, yenisini kullanmaya başladım bile.

   Bundan sonraki aylar için daha düzenli ürün kullanabilmem dileğiyle.Bir sonraki yazıya kadar kendinize cici bakın!
Devamını Gör